Maatwerk

Trouwen, zakelijk of gewoon een mooi maatpak van Lendi

Met ruim 80 jaar ervaring mogen wij ons de maatwerkspecialist van Zuid-Limburg noemen. Met een keuze aan ruim 500 verschillende soorten stoffen aangevuld met een ruim assortiment knopen, garens en voeringen zijn de mogelijkheden legio.

 

Afhankelijk van uw stof keuze is een tweedelig maatpak verkrijgbaar vanaf € 750,- en een driedelig maatpak verkrijgbaar vanaf € 990,-. U kunt uiteraard volop combineren met stoffen door te kiezen voor een los colbert, gilet of pantalon. Dit totaal naar eigen wens en smaak uitgevoerd.

 

Zie hier bijgaand een aantal highlights uit onze stoffen summer.

 

Voor meer informatie loop vrijblijvend binnen of maak een afspraak.

De Accessoires

Door de stof te combineren met de juiste mix van voeringen, knopen, kleuren garens en knoopsgatstiksels, creëert u een uniek en persoonlijk maatpak.

De pasvorm en maat

Wilt u een strak Italiaans gesneden maatpak? Of een ruimvallend maatpak? Alles is mogelijk! Het is maatwerk, dus het maatpak wordt geheel naar uw wens aangemeten en geproduceerd.

De stoffen

Samen met u zoeken we weloverwogen de best passende stof, kwaliteit en kleur uit.

Het model

Het model bepaalt u helemaal zelf! Welk rever, type zakken, splitten, aantal knopen, de keuze is aan u.

WAAROM LENDI

Wij werken met persoonlijke aandacht en leveren altijd maatwerk.

In ons eigen atelier wordt alle kleding handmatig naar wens vermaakt.

Maatwerk

Ruim 500 verschillende soorten stoffen aangevuld met een ruim assortiment knopen, garens en voeringen waardoor maatwerk gegarandeerd is.

Al 75 jaar pakkenspecialist

Met ruim 75 jaar ervaring mogen wij ons dé pakkenspecialist van Zuid-Limburg noemen. Alles is mogelijk en wordt naar wens gemaakt.

Persoonlijke service en klantwaarde

Door onze persoonlijke aandacht, service en klantwaarde kunnen we de meest veeleisende liefhebber van prachtig maatwerk voorzien.

Eigen atelier

De combinatie van een eigen atelier, professionele kleermakers & coupeuses en de juiste machines kunnen we uw aankoop perfect vermaken.